pondělí 29. února 2016

Kdo maže, ten jede

Mám ráda přírodní věci, a to především pro své děti. Velmi mě tedy zaujala bulharská kosmetika bez chemie. Hristina je velmi kvalitní, 100 % přírodní značka. Neobsahuje detergenty, silikony, parabeny, alergeny ani umělé konzervanty, ty používá jen ryze přírodní. Kombinuje bohatost bulharských bylinných extraktů a výjimečných rostlin, másel, solí i vzácných esenciálních olejů z celého světa. Kosmetika Hristina je vyrobena z čistých surovin podle starých bulharských a perských receptur. Navíc není testována na zvířatech.

Na vlastní kůži jsme mohli otestovat její účinky. Přesněji Přírodního tělového mléko pro miminka, které se skládá z vody, sezamového oleje, oleje z mandloně hořké, avokádového oleje, měsíčku lékařského, heřmánku a včelího vosku. To je opravdu vše! Jak prosté :-).

Tělové mléko má praktický obal s pumpičkou, čímž se bezvadně a rychle dávkuje. Taky ho pouhým pootočením zase zavřete, aniž by nechtěně vyteklo. Úplně odzbrojující je jeho vůně. Lehká, svěží, jemná, nevtíravá, škoda, že to nemůžete cítit :-).
Jeho konzistence je lehounká, nemastná. Krásně se roztírá a rychle se vstřebává. Pokožku uklidňuje, zanechává ji hladkou, jemnou a mírně provoněnou. Samozřejmě s ním nemusíte mazat jen ratolesti, ale hýčkat také svoji pleť. Kdo jednou zkusí, už nechce jinak. Skutečně povedená kosmetika, kterou jsem si zamilovala. Zkuste ji a přesvědčte se sami, 
k dostání zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat