úterý 2. února 2016

Otestuje motoriku a trpělivost!

Máte trpělivost? Jste zruční a přemýšliví? Otestujte sebe i své děti s pestrobarevnou neposednou zahrádkou od britské firmy FiestaCrafts. 
Každá hračka této značky je navržena s velkým důrazem na samotný detail a kvalitu provedení. Hračky umožňují dětem používat a rozvíjet jejich fantazii a kreativitu, pomáhají stimulovat jejich smysly a vzdělávat je. Všechny produkty jsou vyráběny v souladu s přísným i bezpečnostními předpisy a normami, čímž je garantována jejich zdravotní nezávadnost.
 Hračky Fiesta Crafts jsou vyráběny s nadšením, jsou originální, barevné a kvalitní.
Neposedná zahrádka je ze dřeva a zaujme sytými barvami a hravostí zpracování. Obsahuje zelenou podložku-trávu a osmnáct kusů ručně malovaných kousků, jako např. berušky, žabičky, motýlky, muchomůrky, včelky a kytičky. Deska stojí na půlkulaté nožce, představuje jakousi váhu. Principem hry je dát na podložku všechny předměty tak, aby zůstala rovná-vyvážená. Nesmí spadnout! :-)
Hračka je vhodná cca od dvou let, ale vyřádí se všechny děti napříč věkovým spektrem a svou zručnost s chutí otestují i dospělí. Neposedná zahrádka je variabilní hrou. Jednotlivé dílky si děti mohou stavět samy a testovat tak motoriku i postřeh a když si princip osvojí, můžou vyzkoušet další stupeň, a to skládat předměty na desce na sebe. Hra se dá pojmout i jako společenská. Ve skládání předmětů se mohou děti střídat. Kdo umí postavit více dílků na sebe? Kdo už podložku nevyváží? S touto hračkou zažije celá rodina spoustu legrace. Děti si procvičí motoriku, logiku, trpělivost i představivost. Poslouží třeba i k výuce barev. 

Strhne neposedná zahrádka i vás? :-)







Žádné komentáře:

Okomentovat